Bjørn Jørgensen AS

Vi har stort fokus på å holde våre medarbeidereoppdatert på faglig utvikling både med kurs og intern opplæring.
Revit, som er blant det siste av prosjekterings verktøy innen teknisk tegning, 3d Modelering er blant flere av programmene man vil jobbe med hos oss.

Vi er et veletablert firma med et ungt og dynamisk arbeidsmiljø.
Her er vi opptatt av trivsel på arbeidsplassen og har derfor jevnlige samlinger / turer for å skape samholdt og en hyggelig arbeidsplass.

Vi er på jakt etter en engasjert og dyktig prosjektleder/prosjektmedarbeider til Prosjektstilling (1-2 år)

Arbeidsgiver

BØRN JØRGENSEN A/S

Stillingstittel

Prosjektleder/ Prosjektmedarbeider

Frist

Varighet

Midlertidig

Bjørn Jørgensen A/S er en rådgivende ingeniør firma innen elektroteknikk og teknisk byggeledelse. Firmaet holder til i lokaler på Bislett i Oslo og har 7 ansatte. Grunnet økt arbeidsmengde i 2018/2019, trenger vi å styrke oss ytterligere. Vårt firma dekker alle typer bygg og har oppdrag i hele Norge. Vi har satset sterkt på å holde oss i forkant innen den teknologiske utvikling hvorav Revit, BIM med 3D visualisering har blitt en helt naturlig del av prosjekteringen.

Vi søker nå en ny medarbeider / prosjektleder til teamet innen rådgivning og prosjektering av elektrotekniske anlegg. Vi ser fortrinnsvis etter kandidater med noe relevant arbeidserfaring innen prosjektledelse som kan bistå på våre større prosjekter, men er også åpne for å ta en samtale med nyutdannede som ønsker å starte sin karriere som prosjektmedarbeider på spennende prosjekter innen vår bransje.

Arbeidsoppgaver Prosjektleder
- Ansvar for gjennomføring av prosjekter
- All type prosjektering og rådgivning
innen elkraft og tele- automatisering
- Oppfølging av kunder og møtevirksomhet
- Bidra med egen fagkompetanse i prosjektering
- Risikoanalyser

Arbeidsoppgaver Prosjektmedarbeider
- Modellering 2D/3D Revit
- Kollisjons sjekk i Solibri
- Lysberegning, effektberegninger m.m
- Risikoanalyser
- Bistå i prosjekteringen av elektrotekniske anlegg
- Koordinering mot øvrige fagmiljøer
- Rapportering til prosjektleder


Personlig egenskaper

Vi ser etter en medarbeider som er strukturert og systematisk med gode kommunikasjons egenskaper. Du må ha god generell teknisk innsikt og din praktiske bakgrunn vil bli vektlagt. Du må trives med selvstendig arbeid men forstår også når dine kunnskaper kan være til hjelp for dine kollegaer eller kunder. Vår bransje er i kontinuerlig utvikling, det er derfor også viktig for oss at du holder deg oppdatert på nyheter innen vårt fagfelt og at du er positiv til kursing for faglig utvikling.

Vi tilbyr deg spennende prosjekter å arbeide med, muligheten til å arbeide i et selskap i vekst samt et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø.

Er du interessert i å høre mer om en karriere hos oss, ta kontakt med daglig leder Bård Jørgensen på mail
baard@bjorn-jorgensen.no , evt 92 62 80 79.

Søknad sendes:
Baard@Bjorn-Jorgensen.no